Acne verholpen door huidtherapeut met speciale behandelingen
21413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21413,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Acne

Een van de meest voorkomende huidaandoeningen

Acne: chronische ontsteking talgklierfollikel

Acne kenmerkt zich door het voorkomen van comedonen, papels, infiltraten en pustels.

Een acnebehandeling bestaat vaak uit verschillende elementen. In eerste instantie is een manuele reiniging van de huid belangrijk. Hierbij worden onzuiverheden uitgedrukt en schoongemaakt. Daarnaast kan een dieptepeeling of microdermabrasie worden toegepast. Deze therapieën pakken ook meteen de littekentjes aan.

 

Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen, waarmee de cliënt zelf de problemen kan aanpakken. Speciale huidverzorgingsproducten  zijn essentieel en kunnen het behandelproces versnellen. Tijdens het behandelproces kan de acne eventueel gecamoufleerd worden met speciale camouflageproducten zoals Lycogel.

 

Als alles onder controle is, maar er zijn nog diepe littekens zichtbaar, kan dit uitstekend behandeld worden met de fractional laser. De behandeling gebeurt indien nodig in combinatie met (lokale) medicijnen die een arts voorschrijft. Een acnebehandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende zorgpakket.

Boek online
Acne

Heb je nog vragen