Acnelitteken therapie - Huid en Haar Clinics
21796
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21796,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Acnelitteken therapie

Verbeter huidstructuur en verminder acnelittekens

Wat houdt de behandeling precies in?

Wanneer acne is verminderd kunnen kleine littekens op de huid achterblijven. Behandeling met de fractionele laserbehandeling en/of medische peeling hebben als doel de huidstructuur te verbeteren en zo de acne littekens te verminderen.
Soms wordt met één methode het gewenste resultaat bereikt, andere keren is een combinatie van verschillende behandelingen nodig. Voor een optimaal effect is het raadzaam om een kuur te volgen van gemiddeld drie tot zes behandelingen met een tussentijd van drie tot vier weken

  • Medische peeling: Een medische peeling is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende concentraties zuren. Deze zuren zorgen ervoor dat de bovenste laag van de epidermis wordt verwijderd. Hierdoor wordt de collageen synthese gestimuleerd en de huid versterkt. Tijdens de behandeling ervaart u een jeukend en branderig gevoel. Dit is normaal omdat de zuren een chemische reactie met uw huid aangaan.Deze zuren zorgen ervoor dat de bovenste laag van de opperhuid wordt verwijderd. Hierdoor wordt de collageenproductie gestimuleerd en de huid  versterkt.
  • Ablatieve fractional laserbehandeling: Met behulp van deze laser worden minuscule gaatjes van ongeveer één millimeter diep in de huid gemaakt. Door de warmte die hierbij ontstaat wordt het herstelproces in de huid gestimuleerd, zodat nieuw collageen en elastine wordt gevormd. Na de behandeling zal het collageen zich gedurende enkele maanden blijven vernieuwen waardoor een verbetering van het weefsel optreed.

acnelittekens

Een schone, gezonde huid