Acnetherapie - Huid en Haar Clinics
21798
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21798,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Acnetherapie

Een van de meest voorkomende huidaandoeningen

Acne: chronische ontsteking talgklierfollikel

Dit kenmerkt zich door het voorkomen van comedonen, papels, infiltraten en pustels.

Een acnebehandeling bestaat vaak uit verschillende elementen. In eerste instantie is een manuele reiniging van de huid belangrijk. Hierbij worden onzuiverheden uitgedrukt en schoongemaakt. Daarnaast kan een dieptepeeling of microdermabrasie worden toegepast. Deze therapieën pakken ook meteen de littekentjes aan.

 

Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen, waarmee de cliënt zelf acne kan aanpakken. Huidverzorgingsproducten die afgestemd zijn op acne zijn essentieel en kunnen het behandelproces versnellen. Tijdens het behandelproces kan acne eventueel gecamoufleerd worden met speciale camouflageproducten.

 

Als acne onder controle is, maar er zijn nog diepe littekens zichtbaar, kan dit uitstekend behandeld worden met de fractional laser. De behandeling van acne gebeurt soms in combinatie met de behandeling door een arts. Een acnebehandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende zorgpakket.

acnetherapie

Een schone, gezonde huid