Camouflage therapie - Huid en Haar Clinics
21800
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21800,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Camouflage therapie

Huidaandoeningen minder zichtbaar

Verberg littekens, pigmentvlekken of rode vlekken

Camouflagetherapie wordt toegepast om een huidaandoening minder zichtbaar te maken. U kunt hierbij denken aan een litteken, pigmentvlek of rode vlek. Bij HUID EN HAAR CLINICS werken wij met de camouflageproducten van Lycogel, Dermacolor en Dermacolor Light. De ademende en kleur corrigerende producten hebben naast hun cosmetische- ook huidverzorgende eigenschappen. Zo helpen ze het herstel van de huid te bevorderen, kalmeren ze de gevoelige huid en beschermen ze de huid tegen huidveroudering.

Wanneer u voor het eerst de camouflageproducten aanschaft, adviseren wij u een afspraak te maken met een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen u helpen de kleur te kiezen die het beste bij uw natuurlijke huidskleur past. Deze camouflage producten bevatten zeer veel pigmentstoffen waardoor een natuurlijk aspect wordt behouden. Ze zijn veegvast en waterstotend.

Camouflageproducten worden vergoedt door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende zorgpakket.

lycogel 20 ml

Een schone, gezonde huid