Clatuu - Huid en Haar Clinics
23063
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23063,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Clatuu

Geen randjes vet meer en een strakker silhouette

Nieuw bij Huid en Haar Clinics:

Clatuu Vetbevriezing

 

Straks geen randjes vet meer maar een strakker silhouette? Dat kan met de golden standard: de Clatuu die 360* de vetcellen tot -9 °C bevriest!

Clatuu

Wat is Cryolipolyse?

 

Met cryolipolyse wordt lokaal lichaamsvet verwijderd d.m.v. bevriezing. De vetcellen van lokale probleemzone(s) worden afgekoeld tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Deze vetcellen keren ook niet meer terug op deze locatie.

 

Door bijvoorbeeld sporten of het volgen van een dieet verdwijnen deze vetcellen niet. Ze worden alleen kleiner. Bij toepassing van Cryolipolyse worden vetcellen aan kou blootgesteld, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat je lichaam aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.
Welke zones kunnen behandeld worden?

 

De CLATUU is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals

  • Love handles
  • Onderbuik
  • Dijen
  • BH uitstulpingen
  • Rug
  • Dijen
  • Bovenbenen

Clatuu gebieden

De Clatuu behandeling

Clatuu Behandeling

HOE GAAT DE BEHANDELING?
Tijdens de afspraak zullen we allereerst uw wensen met u doornemen en kunt u aangeven welke lichaamszone(s) u wilt laten behandelen. Daarna worden er gelpads aangebracht om vervolgens de behandelkoppen aan te brengen.

 

Deze behandelkoppen vormen een vacuüm op het lichaamsvet, dat vervolgens wordt bevroren. In totaal duurt de bevriezing 40 minuten.

 

HOELANG DUURT EEN BEHANDELING?
Gemiddeld duurt een behandeling een uur. Dit hangt af van het deel dat behandeld wordt en het behandelgebied. Tijdens de behandeling is het toegestaan om een boek te lezen of lekker te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

 

WAT VOEL IK TIJDENS DE BEHANDELING?
Tijdens het begin van de behandeling kunt u tintelingen, een onaangenaam gevoel en kou ervaren. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld. Nadat het vacuüm weer van de huid af is wordt de huid gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren.

 

ZIJN ER OOK BIJWERKINGEN?
Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan een blauwe plek of roodheid van de huid in het behandelgebied ontstaan.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?
Tijdens de intake wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, variërend van 1 t/m 3 behandelingen.

 

WELKE VOORZORGSMAATREGELEN MOET IK VOOR EN TIJDENS DE BEHANDELING TREFFEN?
Als u zwanger bent, gevoeligheid voor kou heeft, lijdt aan een auto-immuun ziekte etc.
zal u niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.

 

Zo kan er een groter lichaamsgebied behandeld worden. Daarnaast koelt de Clatuu veel sterker dan de meeste apparaten; met onze apparatuur koelt het vet af tot wel -9°C. Waar de behandelkoppen van andere apparaten alleen aan de onder- en bovenkant koelen, heeft de Clatuu een koeling van 360 graden, zodat de hele lichaamszone even diep wordt gekoeld.

 

Het apparaat behoudt een constante temperatuur, wat ook erg bijzonder is. Dit alles zorgt ervoor dat er met de Clatuu maar 1 behandeling nodig is om tot wel – 5 cm aan vet te verliezen, terwijl bij andere apparaten soms wel meer dan 6 behandelingen nodig zijn om zo’n effect te bereiken.

Een schone, gezonde huid