Coolifting - Huid en Haar Clinics
23037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23037,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Coolifting

Direct resultaat al na één behandeling

Stralend en strakker de deur uit in 5 minuten met Coolifting!

Coolifting

Coolifting Cryotherapie is de meest innoverende en snelle gelaatsbehandeling ooit. Het geeft onmiddellijk een liftend effect. Het verzacht en verheldert de huid, elimineert oppervlakkige rimpels, vermindert diepliggende rimpels en geeft een blijvend jeugdig effect door intensieve collageen, elastine stimulatie en dermis regeneratie. Het verbetert de huidstructuur en huidkwaliteit. Na één enkele sessie van 5 minuten met Coolifting ziet je huid er weer strak uit. U kunt ervoor kiezen om het met een dieptepeeling te combineren aangezien de huidstructuur nog intenser verbeterd, zeker bij acne littekentjes. De behandeling verloopt veilig en pijnloos en gaat strakker en stalend de deur uit.

Hoe werkt het?

CooLifting is een revolutionair gepatenteerd systeem om veilig, snel en doeltreffend een schokbehandeling uit te voeren op het gelaat. De CooLifting Beautygun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een lage temperatuur op het gelaat in combinatie met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve werkstoffen.

Coolifting zorgt voor een diepe hydratatie, collageen en elastine stimulatie van de gezichtsweefsels. Dit zorgt voor een langdurig resultaat. De Coolifting Beautygun combineert CO2 huidverjonging met een infusie van Hyaluron, Peptiden en Gehydroliseerde tarwe proteïnen. De Coolifting Beautygun is een intense behandeling van vijf minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden. Coolifting zorgt voor een snelle, strakke en frisse huid!

De gezichtszones waar Coolifting Cryotherapie het meest effectief is

gezichtszones Coolifting

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging:

Vaatvernauwing (vasoconstrictie) gevolgd door vaatverwijding (vasodilatatie) van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese:

De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan buitengewoon toenemen.

Cryo-carboxytherapie:

De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok:

Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

video danielle coollifting

Een schone, gezonde huid