Huidcurretage - Huid en Haar Clinics
21821
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21821,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Huidcurretage

Goedaardige huidafwikingen verwijderen

Verwijderen huidoneffenheden

Bij curettage wordt door middel van een curette (een steriel lepelvormig mesje) goedaardige huidafwijkingen verwijderd. De huid wordt van tevoren door middel van een koude spray verdoofd, waarna de oneffenheid met de curette als het ware van de huid wordt geschraapt. De huidoneffenheden die met deze methode kunnen worden behandeld zijn ouderdomswratten, fibromen en dermatosos palulosa nigra.

Na de behandeling ontstaat een klein schaafwondje. Door de wratten voorzichtig en oppervlakkig te behandelen herstelt de huid zich zonder littekenvorming.

Omdat de huid de eerste paar maanden na de behandeling kwetsbaar is, raden wij u aan de huid de eerste 4 weken na de behandeling te beschermen met een SPF van minimaal 30 wanneer de behandelde huid blootgesteld wordt aan de zon.

Een schone, gezonde huid