Huidoneffenheden - Huid en Haar Clinics
21773
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21773,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Huidoneffenheden

Verwijderen met de Erbium laser

Huidoneffenheden en huidvernieuwing

wij zijn in staat om diverse huidoneffenheden te verwijderen. De Erbium laser wordt ingezet voor verwijdering van grote huidoneffenheden, zoals dermale en epidermale laesies. De behandeling met deze laser is een veilige, beheersbare methode van weefsel ablatie. De werking van de laserbehandeling berust op verdamping van het water in de huid door een laserstraal. Binnen een fractie van een seconde wordt het desbetreffende weefsel laagje voor laagje vernietigt en afgevlakt. De herstelperiode is kort en er blijft zelden een litteken achter. De cliënt behoeft geen verdoving voor de behandeling. De veiligheid van deze behandeling maakt de Erbium laser superieur.

Kleine huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratten en gerstekorrels worden manueel verwijderd of met de zapper.

Naast het verwijderen van storende huidoneffenheden, kan de Erbium laser gebruikt worden voor Skin resurfacing, of te wel huidvernieuwing. Dit betekent dat ook grotere oppervlaktes van de huid behandeld kunnen worden, bijvoorbeeld voor diepe acne-littekens of diepe rimpels. Deze behandeling is intensiever dan een Fractional laser behandeling en kent  daarom ook een langere herstelperiode.

huidoneffenheden

Een schone, gezonde huid