Huidverjonging - Huid en Haar Clinics
21819
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21819,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Huidverjonging

Stop de achteruitgang

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit

Dit is een natuurlijk proces dat nog eens extra wordt beïnvloed door factoren van binnen- en buitenaf: UV-straling, hormonale veranderingen, roken, stress en voeding. Als gevolg hiervan wordt de huid slapper, ontstaan er langzaam diepere rimpels en plooien en vertoont de huid onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit proces verloopt bij ieder mens anders.

Welke vormen van huidveroudering zijn er?

  • Lijntjes en rimpels: door vermindering van bindweefsel (collageen), verbrokkeling van elastine vezels en een afname van lichaamseigen hyaluronzuur verliest de huid zijn elasticiteit.
  • Onregelmatige huidstructuur en matte teint: grove poriën, acne littekens en andere onzuiverheden geven de huid onnodig een oudere uitstraling.
  • Pigmentvlekken en verkleuringen: met de toename van jaren worden pigmentcellen steeds minder aangemaakt en over de huid verdeeld zodat er witte en donkere vlekken ontstaan; dit proces wordt verder beïnvloed door UV-straling en levensstijl.
  • Vaatafwijkingen: naarmate we ouder worden neemt de kans op couperose, ontsierende beenvaatjes, bloedspinnetjes en –blaasjes in het gezicht toe.

Om de huid te verjongen hebben wij bij Huid en Haar Clinics een zeer ruime keuze aan behandelingen om de tekenen van huidveroudering aan te pakken en te verbeteren. Maak een afspraak zodat we samen een op maat behandelplan voor u kunnen opstellen.

Skin care

Een schone, gezonde huid