Huidveroudering - Huid en Haar Clinics
21775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21775,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Huidveroudering

De kwaliteit van de huid gaat achteruit

Een natuurlijk proces

Dat proces wordt nog eens extra beïnvloed door factoren van binnen- en buitenaf: UV-straling, hormonale veranderingen, roken, stress en voeding. Als gevolg hiervan wordt de huid slapper, ontstaan er langzaam diepere rimpels en plooien en vertoont de huid onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit proces verloopt bij ieder mens anders.

Welke vormen van huidveroudering zijn er?

  • Lijntjes en rimpels: door vermindering van bindweefsel (collageen), verbrokkeling van elastine vezels en een afname van lichaamseigen hyaluronzuur verliest de huid zijn elasticiteit.
  • Onregelmatige huidstructuur en matte teint: grove poriën, acne littekens  en andere onzuiverheden geven de huid onnodig een oudere uitstraling.

Lijntjes en rimpels: door vermindering van bindweefsel (collageen), verbrokkeling van elastine vezels en een afname van lichaamseigen hyaluronzuur verliest de huid zijn elasticiteit.

Onregelmatige huidstructuur en matte teint: grove poriën, acne littekens en andere onzuiverheden geven de huid onnodig een oudere uitstraling.

Pigmentvlekken en verkleuringen: met de toename van jaren worden pigmentcellen steeds minder aangemaakt en over de huid verdeeld zodat er witte en donkere vlekken ontstaan; dit proces wordt verder beïnvloed door UV-straling en levensstijl.

Vaatafwijkingen: naarmate we ouder worden neemt de kans op couperose, ontsierende beenvaatjes, bloedspinnetjes en –blaasjes in het gezicht toe.

 

Bij Huid en Haar Clinics hebben wij verschillende behandelingen om tekenen van huidveroudering aan te pakken en te verbeteren. Maak een afspraak zodat we een geschikt behandelplan voor u kunnen opstellen. Voor een mooiere huid nu en het behouden daarvan in de toekomst.

huidveroudering

Een schone, gezonde huid