Injectables - Huid en Haar Clinics
21837
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21837,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Injectables

Je frisse, energieke uitstraling weer terug

Veroudering rondom de ogen

Vanaf de leeftijd van dertig jaar begint bij de meeste mensen de huid rondom de ogen aan stevigheid en elasticiteit te verliezen. Hierdoor ontstaan de eerste rimpeltjes rondom de ogen. Dit is ook de periode waarin wallen of donkere kringen zich langzaam beginnen af te tekenen.

Behandeling:

In veel van deze gevallen kan het aanvullen van het volumeverlies met een filler een veilige en effectieve behandeling zijn. Het middel wat drs. Korevaar hiervoor gebruikt is TEOSYAL REDENSITY II. TEOSYAL REDENSITY II is de eerste en enige injectable ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling onder de ogen. Het product bezit specifieke eigenschappen en bestanddelen als hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren, waardoor een zo optimaal mogelijk resultaat behaald kan worden.

Het resultaat

TEOSYAL REDENSITY II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume. Tevens zorgt dit complex voor een betere huidconditie, waardoor de traangootjes, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen. Deze beide aspecten zorgen ervoor dat je weer je oude frisse, energieke uitstraling terug krijgt.

Voor het gebied rondom de ogen dat niet injectable is introduceren wij het unieke concept van de Dermafiller

Een schone, gezonde huid