Laserontharing - Huid en Haar Clinics
21868
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21868,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Laserontharing

Effectief en duurzaam

Laserontharing

Voor iedereen die het harsen, scheren of epileren van gelaat, benen, bikinilijn of een ander lichaamsdeel zat is, biedt laserontharing de uitkomst om van storende haargroei af te komen. U zult verbaasd zijn te weten dat bijna uw hele lichaam bedekt is met haar. Wanneer donker en dikker haar zichtbaar is op plaatsen waar u dat liever niet heeft, biedt ontharing middels lasertechniek een oplossing. Deze methode is zeer geschikt voor overbeharing in het gezicht, de bikinilijn, oksels, benen, borst, rug en uitdunnen van de baard. In principe kan haar op elke plaats van het lichaam verwijderd worden. Belangrijk is dat de haren niet te blond zijn (te weinig pigment om te verhitten).

De Diode laser heeft zich als zeer effectief en veilig bewezen, ook voor donkere huidtypen. De Diodelaser geeft een snelle puls met een zeer geconcentreerde lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat de haarwortel wordt vernietigd zonder enige schade toe te brengen aan de huid zelf. Om de huid te beschermen wordt er een ingebouwd koelsysteem gebruikt. Dit koelt de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie en voorkomt pijn bij de behandeling. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor een gevoelige huid en is verdoving niet nodig.

Een laserbehandeling wordt vergoedt door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende zorgpakket.

laserontharing

Een schone, gezonde huid