Lycogel - Huid en Haar Clinics
21922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21922,theme-stockholm,cookies-not-set,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lycogel

De make-up die zelfvertrouwen geeft

Lycogel: ademende foundation

Lycogel is de enige echte ademende foundation ter wereld die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt en daardoor het herstelproces na een behandeling versnelt.

Lycogel is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden direct na een ingreep. Het product moest dusdanig samengesteld zijn dat het herstelproces niet tegenwerkt wordt, maar juist bevordert!

Deze foundation bevat het middel LYCD (live yeast cell derivative). Dit is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bespoedigd. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren.

Bewezen is dat Lycogel niet irriterend is voor mensen met rosacea,vitiligo, dermatitis, of acne. Daarentegen kalmeert het de huid en biedt het bescherming tegen toekomstige schade door extreme invloeden en UV-straling.

De breathable camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. Het product levert een onzichtbare natuurlijke camouflage die de gehele dag meegaat. Tevens bevat de lycogel een SPF 30, is deze parabenen-vrij en geeft het niet af op kleding. Bovendien is het product waterbestendig (tot ongeveer 90 min).

Indien u een aanvullende verzekering heeft, dan wordt dit product vergoed.

lycogel

Een schone, gezonde huid