Online boeken - Huid en Haar Clinics
21952
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21952,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Online boeken

Altijd bereikbaar

Hoe werkt het?

Klik op de button ‘Online boeken’. Je komt op een scherm waarop je je gegevens kan invoeren. Als deze correct zijn ingevoerd, druk je op de knop ‘Volgende‘.
Klik nu op het veld: ‘behandelruimte 1, Amalia 43, Baarn‘. In het scherm wat je hierna ziet kan je de behandeling kiezen die je wilt. Door op die behandeling te klikken kom je in het volgende scherm waar je een datum en tijd kan kiezen.

Als die keuze is gemaakt krijg je een overzicht van de ingevoerde gegevens. Na op de knop ‘Bevestigen‘ te klikken kom je in het bevestigingsscherm en wordt je een mail gestuurd met de gemaakte afspraak. Tot ziens.

Online boeken

Annuleringen binnen 48 uur voor de afspraak

Het kan gebeuren dat u onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Wij verzoeken u dan minimaal 48 uur van te voren telefonisch contact op te nemen om de afspraak te annuleren. Lukt dat niet dan zijn wij helaas genoodzaakt de behandeltijd in rekening te brengen.

Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken tijdig te annuleren.

Een schone, gezonde huid