Peeling - Huid en Haar Clinics
21831
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21831,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Peeling

De huid wordt egaal en zacht

Peeling

Een dieptepeeling, ook wel exfoliant genoemd, is een therapie waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de huid hierdoor meer egaal en zachter eruit gaat zien. Een dieptepeeling kan zowel medisch als cosmetisch zijn. Zo kunnen oppervlakkige pigmentvlekjes en grove poriën goed worden verminderd. Ook wordt er vaak een dieptepeeling bij de behandeling van acne ingezet. De zuren van de peeling heffen de blokkade van de talggangen op, die ten grondslag liggen aan acne. Na de behandeling kan enige roodheid optreden, maar de herstelperiode is over het algemeen erg kort en zonder veel bijwerkingen.

Afhankelijk van uw huidtype, huidconditie en verwachting zullen wij, samen met u, een peelingplan opstellen. Wij adviseren u welke peeling het meest geschikt is voor uw huid en wat u kunt verwachten.

Boek nu online
peeling

Heb je nog vragen?