Vergoeding - Huid en Haar Clinics
21938
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21938,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-3.7.1485254937,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vergoeding

Huidtherapie is direct toegankelijk

Vergoeding en verwijzing

Huid en Haar Clinics werkt samen met huisartsen en andere medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. De huidtherapeut houdt indien nodig de arts op de hoogte van de aard en voortgang van de behandeling. Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling.

Sinds 2011 is directe toegang voor de cliënt tot de huidtherapeut mogelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. Wanneer een cliënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut, zal de algemene anamnese uitgebreid moeten worden met een screenringonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de cliënt verwezen worden naar de huisarts.

Een schone, gezonde huid